Workshops for Powerwomen (to be)

Ben jij vrouw, werkzaam in de zakelijke markt en wil je graag je profilering verbeteren? Je zelfverzekerder voelen en zichtbaarder zijn?
 
Op initiatief van psychologe Birgitta Tijhaar (Het Tij Keert), starten we met de Programma's "Zichtbaarheid" en "Zelfleiderschap. Een verzameling workshops voor Powerwomen (to be)! In deze programma's bundelen professionals hun krachten en geven zij diverse workshops om jouw zichtbaarheid  en kracht te vergroten.
 
Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van je presentatie skills. Of hoe je kunt spelen met kleur om je uitstraling te versterken. Maar ook hoe je de kracht van je stem kunt benutten.
De workshop "de kracht van je eigen stem", zal door mij worden verzorgd. Al spelend en zingend laat je tijdens deze workshop meer en meer van je horen. Je leert je adem kennen en werkt aan de kracht van je stem.
 
Heb je interesse in één- of meerdere workshops uit het "Programma Zichtbaarheid" of het "Programma Zelfleiderschap" van "Het Tij Keert"? Kijk dan snel op de aanbod-pagina van "Het Tij Keert" (halverwege de pagina). Of neem direct contact op met Birgitta Tijhaar voor meer informatie.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.