Zingen voor de fun en de fijn!
Zingen voor Groepen  Zangworkshop op WinterSolstice
  Een magisch moment aan het einde van het jaar: de kortste dag, een periode van verstilling. Maar ook het begin van de terugkeer van het licht. De elementen van deze workshop verschillen niet van die van een zaterdagworkshop (zie hieronder): we werken met het vrijmaken van jouw stem en energie zodat je opgeladen de deur weer uit gaat.

Maar deze workshop krijgt extra magie door het thema en een midwinterlied wat ik speciaal voor deze periode schreef: een prachtig liedje die je voorafgaand aan de cursus toegestuurd krijgt, zodat je het van te voren kunt beluisteren. Ik verheug me er nu al op om dat straks met jou te gaan zingen!
 
Heb je vragen?
Voel je vrij om even contact met me op te nemen. Gewoonlijk antwoord ik binnen een dag.
 
Wanneer is het?
Vrijdagavond 21 december, 19:00 - 21:00.
 
Wat kost het?
De workshop kost € 45.
 
Waar vindt de workshop plaats?
In de groepsruimte van Borghoeve, een prachtige lokatie in het zuiden van de stad Groningen! Neem alvast een kijkje op de website van Borghoeve.

Opgeven?
Je geeft je op door mij een mailtje te sturen.
 
 

 
Zingen voor Groepen  Zaterdag workshop
  Momenteel staan er geen zaterdagworkshops gepland. Maar naar alle waarschijnlijkheid staan ze in het voorjaar van 2019 weer op het programma.  Mocht je interesse hebben, dan raad ik je aan om je op te geven voor mijn nieuwsbrief.
 
Ontelbare keren werd het me gevraagd:
"Wat krijg ik hier veel energie van! Kan ik een workshop bij je volgen?"
of
"Ik wil heel graag meer zingen maar ik wil niet bij een koor".

Deze workshops voorzien in al deze behoeftes en kunnen om verschillende redenen gevolgd worden.
 
Wat levert het je op?
 • energie
 • plezier
 • prima in te zetten als je even minder in je vel zit, of méér energie wil
 • ontwikkeling van je zangcapaciteiten
 • ontwikkeling van je zelfvertrouwen
 • heerlijk zingen in een groep
 • écht contact met andere mensen
 • heerlijk (of schoorvoetend) alleen zingen
 • ontwikkeling in adem en stem gebruik
Wat kun je verwachten?
 • uitgebreide lichaams- en ademoefeningen
 • je lichaam als klankkast ervaren
 • instuderen van liedjes
 • ...en aan de hand daarvan werken met je stem
 • uit je comfort-zone komen door het nét even anders te doen
 • gezelligheid en humor, oftewel een hele leuke zaterdagochtend of middag!
Wat neem je mee?
 • een matje waar je op kunt liggen
Wat kost het je?
 • een workshop kost € 45
Welke data staan er gepland?
Voorjaar 2019, data volgen...
 
Plaats?
De Holm, Folkingestraat 9B Groningen

Midden in de stad dus! Alle ruimte om naderhand lekker even een koffie te drinken bij een van de vele gezellige tentjes in de buurt, of over de markt slenteren en je groente te halen.....genieten van de zaterdagse stadsdrukte!
 
Opgeven?
Je geeft je op door mij een mailtje te sturen. Er is plek voor maximaal 12 personen.
 

 
Zingen voor Groepen  Happy Voice Choir
  Sinds april 2014 is het Happy Voice Choir een feit! YES, we zijn begonnen en het is enorm leuk! :-) Het repertoire bestaat uit negro-spirituals, modern spirituals, pop en klassiek. In principe zijn alle genres denkbaar. De repetities vinden wekelijks plaats op de woensdagavond, met uitzondering van de schoolvakanties. Je mag je verheugen op een levendige- en dynamische avond, waarin je regelmatig uitgedaagd wordt. Want behalve een leuke avond, samen met mensen waarmee je minimaal één ding gemeen hebt, heb je ook de mogelijkheid om je grenzen te verleggen. Ik ga er in ieder geval mijn uiterste best voor doen, om je te helpen het beste uit jezelf te halen.
 
Op dit moment hebben we al een hele leuke club mensen! Maar er is nog steeds plek voor jou! Qua kosten kun je rekenen op het bedrag wat veel koren kosten: meestal tussen €24 en €32 per maand. Het exacte bedrag is afhankelijk van het aantal repetities in de desbetreffende maand. Lijkt het je leuk om een keer op proef mee te repeteren? Ik hoor graag van je! Dat kan per mail, telefoon, sms of whatsapp. Hier vind je de gegevens om contact met me op te nemen.


 
Overige activiteitenVerjaardagsworkshop
Lijkt het je leuk om op je verjaardag te zingen? Ik verzorg workshops op maat voor je verjaardag of voor een ander feest dat je viert! Dat is eens iets heel anders! Zingen verbindt en brengt je in een goeie stemming en geeft iedereen energie. Met een zingworkshop zet je letterlijk en figuurlijk de toon voor je feest.

De workshop kan overal gegeven worden: in kleine huiskamers, in grote huiskamers of op een feestlocatie. Als je een piano in huis hebt is dat handig maar niet noodzakelijk, ik kan ook mijn digitale piano meenemen. De melodieën die gezongen worden zijn uplifting en kunnen aangepast worden aan de samenstelling van het gezelschap: toegankelijk voor hen die niet vertrouwd zijn met zingen en wat uitdagender voor mensen die dat wel zijn.
 
Kosten
Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende prijsopgaaf! Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de lengte van de workshop. De ervaring leert, dat de optimale lengte van een workshop op een feest ongeveer 20 tot 30 minuten is. Hangt ook erg af van de grootte van de groep.
 
Bijzondere wensen? Overleg is altijd mogelijk.
 
Speciaal: workshop met een lied speciaal geschreven voor de gelegenheid

 
Wil je graag meer informatie, dan kun je mij bereiken via de contactpagina.